Gratis coach kennismakingsgesprek

“Maar Anne; Wat is ACT nu eigenlijk en waar kies ik dan voor?”

“Wie kiest voor ACT, kiest voor een andere manier van denken op basis van compassie en vrijheid.”

Wat is ACT?

ACT staat voor Acceptance en Commitment Therapy (Hayes, Wilson & Styrosahl). Het is een relatief nieuwe (ruim 20 jaar) stroming in de psychologie. Het is positieve psychologie en een derde generatie gedragstherapie. ACT is evidence based en heeft enorm veel goede en mooie resultaten, zowel in de psychiatrie (“depressie”, “stoornissen”, etc.), als in de coaching.

Klachtenvrij?
ACT gaat pijn, lastige gevoelens, gedachten en omstandigheden niet uit de weg. Sterker nog; deze worden ook niet opgelost! Deze mooie methodiek gaat uit van het idee dat pijn, problemen en klachten bij het leven horen. Iemand hoeft dus niet klachtenvrij te zijn om gelukkig te kunnen zijn. Binnen ACT gaat het om de manier waarop diegene omgaat met vervelende gedachten, gevoelens en omstandigheden (coping).

Extra vaardigheid
Met de mooie aangeleerde vaardigheden word de kandidaat veerkrachtiger en psychologisch flexibeler. Diegene krijgt een extra tool in handen (naast vechten, vluchten, vermijden, etc.), hoe op een flexibele manier om te kunnen gaan met obstakels in het leven. En hoe vervolgens iemand naar zijn/haar waarden kan leven en dromen kan volgen. Zodra iemand dit zelf gaat ervaren, dan ontdekt diegene de diepere vrijheid die achter ACT schuilgaat: dat je mag denken wat je denkt, dat je mag voelen wat je voelt en dat je mag zijn wie je bent.

Met de vaardigheden van ACT, zorgen de kandidaten en ik er samen voor dat zij weer meer plezier en voldoening in hun werk vinden en zij met zelfvertrouwen hun eigen koers bepalen. De kandidaten ontwikkelen zich als professional én als mens.

Wil je meer weten over ACT? Neem gerust contact met mij op.

Waarom ACT jou het gewenste resultaat oplevert:

Jouw zekerheden:

“Je denkt, op één of andere manier, anders dan andere mensen. Hierdoor ben ik tot interessante inzichten gekomen.”

Anoniem

ACT human Coaching en Training:
De tofste, uitdagende en meest avontuurlijke
ACT Coaching / ACT Training in Nederland!!

De basis van ACT Human Coaching en Training is gebaseerd op de wetenschappelijk aangetoonde ACT-methodiek. Deze is vervolgens ondergedompeld in een prikkelend, brutaal, grappig, confronterend en een uitdagend geheel. Precies wat je van ACT Human mag verwachten. Je ziet dit terug in de Coaching, Trainingen en toffe workshops.

Uniek in Nederland!

De loopbaantrajecten van ACT human Gold en Platinum zal je nergens anders in Nederland vinden en is dé manier om jouw personeel buiten de lijntjes te laten kleuren. Bovenop de “gewone” ACT Loopbaan Coaching en Training, krijgen de kandidaten om de week toffe passende Groepsworkshops aangeboden om hun inzichten en processen nog verder te verankeren, uit te dagen en te verdiepen.

Doordat de kandidaat er in zijn/haar geheel mag zijn, is er tijdens de sessies een warme sfeer, waarin niets te gek is. Hierdoor krijgen deelnemers ook de ruimte om te dromen van meer. Ondanks dat de sessies soms confronterend kunnen zijn, zal ik de kandidaten altijd in hun proces begeleiden.

Wil je meer info over de verschillende ACT Human Coaching en Training mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op.

“Anne is eerlijk, puur, oprecht, laagdrempelig en no nonsense. Ook is zij nieuwsgierig (naar nieuwe dingen) en betrouwbaar.”

P. R.

Waarom ACT Training/Coaching het gewenste resultaat voor het personeel oplevert:

 • Inzicht gevend door ontwikkeling van vaardigheden en bewustwording van patronen.
 • Waarden en drijfveren helder krijgen en hierin kunnen begrenzen.
 • De kandidaat kan zelf regie pakken in eigen loopbaan en leven.
 • Bewust wording of de huidige functie past.
 • Lichter in het leven staan: met enige zelfspot en speelsheid.

 

Na de ACT Training/Coaching en de workshops kan personeel:

 • Inzicht gevend door ontwikkeling van vaardigheden en bewustwording van patronen.
 • Waarden en drijfveren helder krijgen en hierin kunnen begrenzen.
 • De kandidaat kan zelf regie pakken in eigen loopbaan en leven.
 • Bewust wording of de huidige functie past.
 • Lichter in het leven staan: met enige zelfspot en speelsheid.

 

Waarom bedrijven voor ACT human Training/Coaching kiezen:

 • Unieke exclusief samengestelde Coaching, Training en Groepsworkshops om personeel te ondersteunen in hun ontwikkelingsproces als mens én als professional: Een leuk, uitdagend, confronterend, prikkelend, grappig, avontuurlijk, no nonsens programma
 • Lager ziekteverzuim en vermindering van personeelsverloop (wetenschappelijk bewezen)
 • Ziektekosten- en tijdsbesparend
 • Extra aandacht voor personeel in lastige tijden. Dit getuigd ook van goed werkgeverschap
 • Personeel voelt meer erkenning en in hun kracht gezet, waardoor de organisatie ook weer een boost krijgt
 • Proactief personeels- en ziektemanagement beleid ontwikkelen

De basis van iedere coaching: verbondenheid.

De verbinding van mens tot mens vind ik belangrijk. Hiermee creëren we een veilige omgeving voor de kandidaat, waarbij diegene zich totaal op zijn/haar gemak voelt. Zodat diegene zelf richting durft te geven en de weg weet te bepalen. Van mij kun je verwachten dat ik empathisch, oprecht, eerlijk en met aandacht luister en (socratische) vragen stel. Ik zal spiegelen, reflecteren, motiveren en confronteren. De coaching is gebaseerd op de wetenschappelijke bewezen ACT-methodiek.

Samen met de kandidaat ga ik op ontdekkingstocht. Op zoek naar mogelijkheden. Naar grote en kleine kansen/mogelijkheden met een grote impact.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!