“Feedback is de sleutel tot verbetering, succes en meer werkplezier.”

Ik ben Anne Besseling.
Een open en betrokken loopbaancoach. Met mijn verbindende en creatieve aanpak leg ik verbanden die niet voor de hand liggen maar de beste oplossingen opleveren.​ Kandidaten ontdekken hun talenten en drijfveren, maken gefundeerde keuzes en (her)pakken de regie over hun loopbaan.

Het is mijn passie om medewerkers en managers te begeleiden. Niets is mooier om hen te zien groeien als professional én als mens. Kandidaten worden gecoacht op basis van de wetenschappelijk bewezen ACT-methodiek. Hierbij richt ik mij op het zelfbewustzijn, de identiteit en de ontwikkeling. Dit kan in een huidige functie zijn, maar ook naar een baan buiten de organisatie.

Benieuwd wat andere kandidaten vinden van mij als Loopbaancoach en het Coachtraject dat zij hebben gevolgd? Check vooral de Reviews! Wil je zelf een Review plaatsen? Dan kan dat hier of via het contactformulier.

NOBCO logo

Reviews:

Anne is eerlijk, puur, oprecht, laagdrempelig en no nonsense. Ook is zij nieuwsgierig (naar nieuwe dingen) en betrouwbaar.

P. R.

Leven in het moment en weten wat je wilt en kunt. Anne helpt je prioriteiten te stellen en je doelen te bereiken. Geen getwijfel, onzekerheid of uitstelgedrag meer, maar genieten, ervaren en doen. ACT on it. 

E. L.

Anne heeft mij geholpen buiten de al ingeslagen paden te kijken. Je kan best nog een carrière switch maken op je 30e als je je passie volgt. Fijne en open gesprekken!

W. d. J.

Een aanrader voor iedereen die het gevoel heeft dat er qua werkgeluk meer in zit! 

Claudia, Januari 2023

Anne is bescheiden zonder ‘Poeha’. Ze staat met beiden benen op de grond. “What you see is what you get”. Anne is vriendelijk, respectvol, oprecht en veroordeeld je niet. Verder komt ze zachtaardig en meelevend over. Anne heeft een rustige stem. 

L. M.

Je hebt mij het gevoel gegeven dat ik gehoord mag worden. Je neemt de tijd en stelt de juiste vragen. Ik voelde mij op mijn gemak.

P. B. 

Je denkt, op één of andere manier, anders dan andere mensen. Hierdoor ben ik tot interessante inzichten gekomen.

Anoniem

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.