Gratis coach kennismakingsgesprek

Op zoek naar een ACT coach met keurmerken en accredities?

Ik ben jouw erkende en geaccrediteerde ACT-coach professional.

Keurmerken & Accreditaties

Als je op zoek bent naar een coach, wil je natuurlijk wel iemand die de nodige keurmerken en accreditaties heeft. Een ACT Coach die zodoende gekwalificeerd is en is aangesloten bij een beroepsorganisatie.

Als professioneel coach ben ik gespecialiseerd in ACT. Na de nodige opleidingen te hebben gedaan ben ik inmiddels ACT Master.

Ook ben ik aangesloten bij de NOBCO. Hierdoor ben jij gegarandeerd van kwalitatieve coaching.

ACT-Professional

ACT is de mooie coachmethodiek die ik hanteer in mijn coachsessies. Met het behalen van mijn ACT-diploma’s bij de opleider ACT-Guide , mag ik mijzelf nu ACT-Master, ACT-professional en ACT-coach noemen. Dit keurmerk betekend dat ik kandidaten kan begeleiden in hun proces hoe om te gaan met (nare) gevoelens, gedachten en omstandigheden. Ook kan ik hen ondersteunen in hun proces naar een waardenvol leven en het volgen van hun dromen.

Verder ben ik aangesloten bij de internationale ACBS (Association for Contextual Behavioural Science) en de ACBS BeNe (Nederlandstalige Chapter). Deze vereniging is een internationale gemeenschap van academici, onderzoekers, clinici, opvoeders, beoefenaren en anderen, die de wereld mooier wil maken met ACT. Ook willen zij continu de kwaliteit van ACT bevorderen.

Wil je meer weten over de ACT certificering? Neem gerust contact met mij op.

NOBCO

Omdat het vak van coach niet beschermd is, mag iedereen zich coach noemen. Hierdoor is het lastig voor een organisatie of een kandidaat om na te gaan wat voor niveau je van een coach mag verwachten.

Als professioneel coach ben ik aangesloten bij de NOBCO onder aansluitnummer: 32640. Ik werk volgens de Internationale Ethische Gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches NOBCO en het klachtenreglement. Je mag van mij verwachten dat ik deskundige begeleiding en ondersteuning bij het coachtraject biedt. Ook mag je ervan uit gaan dat ik ten allen tijde gegevens vertrouwelijk behandel. Dit betekend dat ik geen enkele informatie aan derden geef, tenzij na goedkeuring.
Ik respecteer de grenzen van de kandidaat. Ik ben mij bewust tot waar mijn deskundigheid reikt.

Wil je meer weten over de NOBCO certificering? Neem gerust contact met mij op.

De basis van iedere coaching: verbondenheid.

De verbinding van mens tot mens vind ik belangrijk. Hiermee creëren we een veilige omgeving voor de kandidaat, waarbij diegene zich totaal op zijn/haar gemak voelt. Zodat diegene zelf richting durft te geven en de weg weet te bepalen. Van mij kun je verwachten dat ik empathisch, oprecht, eerlijk en met aandacht luister en (socratische) vragen stel. Ik zal spiegelen, reflecteren, motiveren en confronteren. De coaching is gebaseerd op de wetenschappelijke bewezen ACT-methodiek.

Samen met de kandidaat ga ik op ontdekkingstocht. Op zoek naar mogelijkheden. Naar grote en kleine kansen/mogelijkheden met een grote impact.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!