Gratis coach kennismakingsgesprek

Loopbaancoaching in de Drechtsteden e.o.
Jouw coachlocatie in:
Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, ’s Gravendeel, Rotterdam, Gorinchem

De Coachlocatie

Je vindt mijn coachlocatie centraal in de Drechtsteden e.o..

Per september 2022 ben je van harte welkom in de schitterende praktijkruimte aan de:

Stevensweg 48
3319 AK in Dordrecht
.

Het is een fijne ruimte die sfeervol is ingericht. Alle facetten voor de ACT Coachgesprekken en ACT Trainingen zijn aanwezig om personeel goed te ondersteunen in hun leerproces. Naast de praktijkruimte leent de tuin zich ook goed voor de nodige creatieve activiteiten.
Kandidaten worden verwelkomd met een lekkere kop koffie of thee.

Voor de Workshops zullen we naast de praktijkruimte ook de natuur in gaan. Dit kan in natuurgebied de Elzen zijn, maar ook in de wateren van de nabije omgeving van Dordrecht.

Mocht je liever online gecoacht willen worden, dan is dat uiteraard ook mogelijk met de verschillende aangeboden ACT coachtrajecten.

De basis van iedere coaching: verbondenheid.

De verbinding van mens tot mens vind ik belangrijk. Hiermee creëren we een veilige omgeving voor de kandidaat, waarbij diegene zich totaal op zijn/haar gemak voelt. Zodat diegene zelf richting durft te geven en de weg weet te bepalen. Van mij kun je verwachten dat ik empathisch, oprecht, eerlijk en met aandacht luister en (socratische) vragen stel. Ik zal spiegelen, reflecteren, motiveren en confronteren. De coaching is gebaseerd op de wetenschappelijke bewezen ACT-methodiek.

Samen met de kandidaat ga ik op ontdekkingstocht. Op zoek naar mogelijkheden. Naar grote en kleine kansen/mogelijkheden met een grote impact.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!