In de dagelijkse drukte een reflectie moment met behulp van een ACT-Coach gesprek;
dat kan met de ACT 6-Pack.

ACT 6-Pack

Effe de puntjes op de i zetten? Als je de wens hebt om te praten met een coach en niet gelijk een heel traject wilt doen, dan kan dat met de ACT 6-Pack.

Er zijn hierbij drie mogelijkheden:
1) Je kan kiezen om zo nu en dan een gesprek met mij te doen. De gesprekken zijn gebaseerd op de ACT-Methodiek. Mocht je niet eerder ACT-Coaching hebben gevolgd, dan kan het zijn dat je alsnog besluit om ACT-Coaching te doen.

2) Ook kan je ervoor kiezen om, na het volgen van je coachtraject, om de x aantal maanden een gesprek in te plannen om de door jouw verkregen inzichten dieper te verankeren in jouw leven. Hiermee wordt ACT jouw Way of Life! Je wordt ondersteund om blijvend: (psychisch) flexibeler te zijn, waardenvoller te leven en je hart te blijven volgen.

3) Je kan deze sessies ook variabel inzetten voor het doen en/of volgen van workshops,  individiduele gesprekken of terugkom sessies.

Afhankelijk van jouw coachvraag en behoefte zal ik een bepaald aspect van ACT toepassen, waardoor jij met nieuwe/meer inzichten, ruimte voor jezelf en/of met compassie verder kunt. Van daaruit zoek je naar nieuwe handelingsmogelijkheden die je bewust(er) kan inzetten.

“Voor de proactieve kandidaten die blijvend willen ontwikkelen naar krachtige en zelfbewuste professionals.”

ACT 6-Pack – 6 gesprekken / workshops

Wil je ‘even snel sparren’ of een bij jou goed aansluitende workshop volgen? Met de ACT 6-Pack bespreken we waar je op dat moment tegenaan loopt. De output is weer weten en voelen welke koers je zou willen volgen.

 ACT 6-Pack – 6 individuele gesprekken en/of workshops

€655,-

– Gesprekken van 1 tot 1,5u.

Yes, dit wil ik!

“Je hebt mij het gevoel gegeven dat ik gehoord mag worden. Je neemt de tijd en stelt de juiste vragen. Ik voelde mij op mijn gemak.”

– P.B.

ACT 6-Pack is maatwerk

Wanneer je één keer in de zoveel tijd behoefte hebt om een gesprek aan te gaan, dan mag je uiteraard maatwerk van mij als ACT-Coach verwachten. Tijdens de gesprekken kan ik aansluiten op jouw eigen waarden, doelen en/of behoeften. In samenspraak kunnen we één of meer gesprekken inplannen.

De geldigheidsduur van de ACT 6-Pack is onbeperkt.
Online coaching is naast de face-to-face coaching ook een goede mogelijkheid.

Vraag hiernaast een gesprek aan en we bespreken de mogelijkheden.

Vraag jouw gratis kenningsmakingsgesprek aan

Vraag hier je gratis kennismakingsgesprek aan (via telefoon of videogesprek). Ik neem dan binnen 2 werkdagen via mail contact met je op om een concreet moment in te plannen.


  * Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik gebruik je gegevens enkel om contact op te nemen m.b.t. jouw vraag. Je vindt een link naar mijn privacy policy onderaan de pagina.

  Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!

  Samenwerkingen

  De finishing touch na jouw loopbaan traject

  Wanneer jij weet wat jouw droombaan is en hoe je het pad daar naar toe kan gaan bewandelen, dan is het daarna tijd, werk te maken van je uitstraling. Dat geeft zelfvertrouwen en is de laatste stap naar persoonlijk succes! Fenneke weet deze brug te slaan.

  Jouw visitekaartje tijdens je sollicitatie

  Vaak solliciteer je met vele andere geïnteresseerden op een functie. Hoe val je dan op tijdens een sollicitatieprocedure? Je kansen kan je vergroten met een opvallende motivatie en CV. Grafisch designer William ontwerpt voor jou de oplossing.