Gratis coach kennismakingsgesprek

ACT HUMAN: De tofste, uitdagende en meest avontuurlijke ACT (Loopbaan) Coaching en Training van Nederland

De NR1 ACT Training en Coaching voor (Semi) overheid personeel

Ga voor een proactief personeelsbeleid!

Als organisatie kan je de stap vóór ziektepreventie al veel kan betekenen voor je personeel. Hierdoor voorkom je hoog ziekteverzuim, hoog personeelsverloop en medewerkers die vastlopen in hun functie.

Jouw personeel voelt zich (veer)krachtig, erkend en gesteund. Het is toch fantastisch als de organisatie daarmee ook een boost krijgt? Dat je hierdoor zowel een gezonde organisatie, als een fijne bedrijfscultuur krijgt en behoud? En dat ook nog een enorme kosten- en tijdsbesparing kan betekenen.

ACT Human

Dit is precies waar ACT Human veel in kan betekenen. Ik geloof er namelijk in dat het personeel het waardevolste binnen iedere organisatie is. En dat wanneer personeel op die manier wordt ondersteund, dit direct ten goede komt aan de complete organisatie. Dit geeft iedereen meer energie.

Door je in beginsel bezig te houden met positieve dingen, in een passende, energie gevende functie, maakt dat het werk van iedereen leuker! Als goed werkgever kan je hier veel in betekenen!

Review van E.L.:

Leven in het moment en weten wat je wilt en kunt. Anne helpt je prioriteiten te stellen en je doelen te bereiken. Geen getwijfel, onzekerheid of uitstelgedrag meer, maar genieten, ervaren en doen. ACT on it.”

De tofste, uitdagende en meest avontuurlijke ACT Coaching / ACT Training in Nederland!!

De basis van ACT Human Coaching en Training is gebaseerd op de wetenschappelijk aangetoonde ACT-methodiek. Deze is vervolgens ondergedompeld in een prikkelend, brutaal, grappig, confronterend en een uitdagend geheel. Precies wat je van ACT Human mag verwachten. Je ziet dit terug in de Coaching, Trainingen en toffe workshops.

Uniek in Nederland!

De loopbaancoaching van ACT human Gold en Platinum zal je nergens anders in Nederland vinden en is dé manier om jouw personeel buiten de lijntjes te laten kleuren. Bovenop de “gewone” ACT Loopbaan Coaching en Training, krijgen de kandidaten om de week toffe passende Groepsworkshops aangeboden om hun inzichten en processen nog verder te verankeren, uit te dagen en te verdiepen.

Doordat de kandidaat er in zijn/haar geheel mag zijn, is er tijdens de sessies een warme sfeer, waarin niets te gek is. Hierdoor krijgen deelnemers ook de ruimte om te dromen van meer. Ondanks dat de sessies soms confronterend kunnen zijn, zal ik de kandidaten altijd in hun proces begeleiden.

Wil je meer info over de verschillende ACT Human Coaching en Training mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op.

Waarom ACT Coaching het gewenste resultaat voor het personeel oplevert:

 • Inzicht gevend door ontwikkeling van vaardigheden en bewustwording van patronen.
 • Waarden en drijfveren helder krijgen en hierin kunnen begrenzen.
 • De kandidaat kan zelf regie pakken in eigen loopbaan en leven.
 • Bewust wording of de huidige functie past.
 • Lichter in het leven staan: met enige zelfspot en speelsheid.

Na de ACT Training/Coaching en de workshops kan personeel:

 • Nare gevoelens, gedachten en obstakels kandidaten niet laten belemmeren in het werk én dagelijkse leven
 • Bewust ruimte maken voor gevoel
 • Een gezonde afstand nemen van het verstand
 • De weg vrij maken voor het hart
 • Compassie hebben voor zichzelf en anderen
 • Handelen op basis van persoonlijke (bedrijfs)waarden
 • Bewuster en intenser leven.

Waarom bedrijven voor ACT Human Training/Coaching kiezen:

 • Unieke exclusief samengestelde Coaching, Training en Groepsworkshops om personeel te ondersteunen in hun ontwikkelingsproces als mens én als professional: Een leuk, uitdagend, confronterend, prikkelend, grappig, avontuurlijk, no nonsens programma
 • Lager ziekteverzuim en vermindering van personeelsverloop (wetenschappelijk bewezen)
 • Ziektekosten- en tijdsbesparend
 • Extra aandacht voor personeel in lastige tijden. Dit getuigd ook van goed werkgeverschap
 • Personeel voelt meer erkenning en in hun kracht gezet, waardoor de organisatie ook weer een boost krijgt
 • Proactief personeels- en ziektemanagement beleid ontwikkelen

Review van M.d.J.:

Humor! Je hebt een hele eerlijke manier van praten en soms is dat zo raar, dat het grappig wordt. Dat ZEG je toch niet?! Jij dus wel!

Zo ziet onze samenwerking eruit!

De mogelijkheden

Gold

ACT Human Groepstraining (12 uur),
Groepsworkshops (12 uur) &
Individuele coaching (1 uur): nabespreking van de loopbaantestuitslagen
begeleid door ACT Master Anne Besseling
(totaal 25 uur)

Loopt je personeel vast, is er hoog ziekteverzuim of merk je op een andere manier een hoge werkdruk? Dan is ACT human Gold datgene dat jou en jouw personeel verder kan helpen.

De échte ACT human Experience: ACT Training én de naadloos aansluitende prikkelende, brutale, grappige, confronterende en uitdagende ACT human workshops

Vertel mij meer!

Platinum

ACT Human Individuele Coaching, incl bespreking loopbaantestuitslagen (6 uur),
Groepsworkshops (12 uur),
begeleid door ACT Master Anne Besseling
(totaal 18 uur)

Is er een personeelslid dat vastloopt, richting ziekteverzuim dreigt te gaan of op een andere manier een hoge werkdruk ervaart? Dan is ACT human Platinum datgene wat jouw collega verder kan helpen.

De échte ACT human Experience: ACT Coaching én de naadloos aansluitende prikkelende, brutale, grappige, confronterende en uitdagende ACT human workshops

Vertel mij meer!

Ga je voor een Individueel of Groeps ACT Coachtraject?

Voor de kandidaat:

Individueel

In de individuele sessies staat jouw eigen ontwikkeling helemaal centraal en wordt het ACT-Coachtraject op jou afgestemd. In totaal heb je 6 coachgesprekken van 1 a 1,5 uur.

Groepen

Bij de ACT Human Training in groepen zal jouw traject zich verrijken met de dynamiek en input vanuit de groep. Hierdoor krijg je vanuit diverse invalshoeken verschillende inzichten. In totaal heb je 6 trainingssessies van 2 uur.

Waar kies je voor?

Bij beiden coachtrajecten kies je voor een geweldig mooi cadeau voor jezelf!
Je zal er je hele leven heel veel aan hebben, omdat je alle vaardigheden aangereikt krijgt om (psychologisch) flexibel en veerkrachtig in het leven te staan. Je ontwikkelt je als mens én als professional. Tijdens de coaching wordt je ondersteund door de ACT App.

Online coaching is ook bij dit traject ook goed mogelijk.

Vraag hier snel jouw gratis kennismakingsgesprek aan.

De basis van iedere coaching: verbondenheid.

De verbinding van mens tot mens vind ik belangrijk. Hiermee creëren we een veilige omgeving voor de kandidaat, waarbij diegene zich totaal op zijn/haar gemak voelt. Zodat diegene zelf richting durft te geven en de weg weet te bepalen.

Als (loopbaan)coach wil ik met een dosis positieve Hollandse nuchterheid, kandidaten begeleiden in het zich ontwikkelen naar de persoon die zij willen zijn. Hierbij ga ik ervan uit dat diegene zelf de regie weet te pakken. Vervolgens kan de deelnemer door het pakken van zelfsturing in het werken en leren ook eigenaar worden van zijn/haar eigen leerproces.

Van mij kun je verwachten…

Dat ik empathisch, oprecht, eerlijk en met aandacht luister en (socratische) vragen stel. Ik zal spiegelen, reflecteren, motiveren en confronteren. De coaching is gebaseerd op de wetenschappelijke bewezen ACT-methodiek.

Samen met de kandidaat ga ik op ontdekkingstocht. Op zoek naar mogelijkheden. Naar grote en kleine kansen/mogelijkheden met een grote impact.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!