Toe aan een andere baan die écht bij je past?

Kies voor de ACT Loopbaan SWITCH!

ACT Loopbaan SWITCH

Welke andere baan past bij mij? Met de ACT Loopbaan SWITCH kies je voor het opdoen van een nieuwe vaardigheid, in combinatie met het volgen van jouw hart in jouw loopbaan én jouw leven. We ontdekken waar je goed in bent en energie van krijgt. Met als output een loopbaanprofiel waarmee je gericht op zoek kan gaan naar een nieuwe baan.

Het traject wordt afgestemd op jouw persoonlijke behoeften, kennis en vaardigheden. Ieder persoon is anders dus ook de intensiviteit van elk coachtraject zal verschillen.

Naast face-to-face coaching is online coaching ook een goede mogelijkheid.

Grofweg doorlopen we tijdens de ACT Loopbaan Switch vier stappen:

Trajectverloop:

1. Kennismaking

Er zijn verschillende redenen waarom medewerkers of managers voor de ACT LoopbaanSWITCH kiezen; Je hebt twijfels of jouw huidige baan nog wel bij je past, je hebt een onderbuik gevoel van “Is dit het nu?”, je wilt van baan wisselen, maar weet niet wat je wilt, etc..
Tijdens het gratis intakegesprek maken we kennis met elkaar. We gaan na of we een klik voelen en of we vertrouwen hebben in elkaar.

2. Coachdoel opstellen

Afhankelijk van je coachvraag stellen we jouw persoonlijke coachdoel(en) op.
Coachvragen kunnen opgesteld worden voor werk- en/of privéleven.
(Bijvoorbeeld: “Welke droombaan past bij mij?”, “Welke kwaliteiten en krachten heb ik?”, “Hoe kan ik minder onzeker zijn?”, “Hoe kan ik een betere balans hebben tussen werk en privé?”, etc.).

3. Ontwikkelen door het verkrijgen van inzichten

Je word je bewust van jouw patronen, jouw denken en jouw handelen. Hierbij zullen we een drietal vragen onderzoeken: “Wie ben ik?”, “Wat kan ik?” en “Wat wil ik?”. We lopen bij dit proces langs drie fases: Van je hoofd, naar je lijf en tenslotte het volgen van jouw hart.

Hierna is er ruimte om jouw loopbaan verder te onderzoeken. Je krijgt inzicht in je talenten, drijfveren en welke waarden van jou aansluiten bij welke werkzaamheden, bedrijven en branches.  Je volgt je hart waarbij je voelt welke (droom)baan jou energie geeft en bij jou past.

4. Doel bereiken / Plan van aanpak opstellen

Tussen de gesprekken door krijg je opdrachten, om het door jouw verkregen inzicht actief eigen te maken. Je ontwikkelt je (evt met plan van aanpak) naar de professional die jij wilt zijn.

Om je (droom)baan te vinden kan blijken dat er behoefte is aan (bij)scholing.

“Voor wie droomt van een bruisende loopbaan, vol kleur en energie.”

ACT LoopbaanSWITCH

(Individueel ACT Coachtraject)

Welke andere baan past bij mij? Met de ACT LoopbaanSWITCH ontdekken we waar je goed in bent en energie van krijgt. Met als output een zoekprofiel waarmee je gericht op zoek kan gaan naar een nieuwe baan.

€685,-

 

– 6 sessies van 1 a 1,5 uur
– incl. ACT app ondersteuning
– incl. 2 gevalideerde loopbaantesten

Yes, dit wil ik!

ACT LoopbaanSWITCH

(ACT Coachtraject in Groepen)

Welke andere baan past bij mij? Met de ACT LoopbaanSWITCH ontdekken we waar je goed in bent en energie van krijgt. Met als output een zoekprofiel waarmee je gericht op zoek kan gaan naar een nieuwe baan.

€595,-

– In totaal 8 sessies, waarvan 6 groepssessies van 2 uur én 2 individuele sessies van 1 uur
– incl. ACT app ondersteuning
– incl. 2 gevalideerde loopbaantesten
– Groepsgrootte: max. 6-8 personen

Yes, dit wil ik!

“Anne heeft mij geholpen buiten de al ingeslagen paden te kijken. Je kan best nog een carrière switch maken op je 30e als je je passie volgt. Fijne en open gesprekken!”

-W d J

Individueel of Groeps coachtraject?

Ga je voor een individueel of groepstraject? Bij beiden kies je voor een fantastische verrijking voor jezelf om je gevoel en verstand op elkaar aan te laten sluiten. Jij bepaald hoe je jouw loopbaan verder vorm wilt geven. Doordat je in het traject vaardigheden aangereikt krijgt waar je jouw hele leven veel waarde aan zal hechten, zal je je met dit traject ontwikkelen als professional én als mens.

Bij individuele sessies staat jouw eigen ontwikkeling helemaal centraal en wordt het ACT-Coachtraject op jou afgestemd.
Wanneer je kiest voor de ACT-LoopbaanSWITCH in groepen, dan zal je naast jouw eigen proces, ook extra dynamiek ervaren en input krijgen vanuit de groep. Hierdoor krijg je vanuit diverse invalshoeken verschillende inzichten.

Vraag hiernaast snel jouw gratis kennismakingsgesprek aan.

Vraag jouw gratis kenningsmakingsgesprek aan

Vraag hier je gratis kennismakingsgesprek aan (via telefoon of videogesprek). Ik neem dan binnen 2 werkdagen via mail contact met je op om een concreet moment in te plannen.


  * Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik gebruik je gegevens enkel om contact op te nemen m.b.t. jouw vraag. Je vindt een link naar mijn privacy policy onderaan de pagina.

  Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!

  De finishing touch na jouw loopbaan traject

  Wanneer jij weet wat jouw droombaan is en hoe je het pad daar naar toe kan gaan bewandelen, dan is het daarna tijd, werk te maken van je uitstraling. Dat geeft zelfvertrouwen en is de laatste stap naar persoonlijk succes! Fenneke weet deze brug te slaan.

  Jouw visitekaartje tijdens je sollicitatie

  Vaak solliciteer je met vele andere geïnteresseerden op een functie. Hoe val je dan op tijdens een sollicitatieprocedure? Je kansen kan je vergroten met een opvallende motivatie en CV. Grafisch designer William ontwerpt voor jou de oplossing.